Om oss

Salong

Välkommen till Dedi:Cated of Sweden, före detta Light Elegance Göteborg. Här arbetar våra professionella terapeuter för att just Du ska bli nöjd med ditt besök hos oss.

Vi förlänger och förstärker dina naglar. Är du nagelbitare och vill bli av med ditt beteende har du kommit rätt, ingenting är omöjligt!

Vi utför fransförlängning, som ger dig längre och tätare fransar med ett naturligt utseende.

Du kan också snabbt och säkert bli brun, då vi utför spray tanning. En sprayvätska innehållandes bl.a DHA, erythrulose och (i de flesta fall) ”bronzer” sprayas på huden. Bronzern är en ej permanent initialfärg som visar var och hur mycket man sprayar samt hur den permanenta solbrännan kommer se ut. DHA och erythrulose reagerar med proteiner i hudens yttersta lager och producerar ett pigment kallat melanoidin.

Vid spraytanning skapas melanoidin, ett ämne som inte ska misstas för melanin som uppträder när man solar på konventionellt sätt. Målet med spraytanning är att få melanoidin få exakt samma färg som melanin. Pigmentets slutliga färg beror på sprayvätskans innehåll men också hudtypen och hur allting samverkar. Behandlingens hållbarhet beror främst på hudtypen men även sprayvätskan.

Butik

Dedi:Cated of Sweden är återförsäljare/distributör av Nail:Code nagelsystem och många andra produkter för professionella nagelterapeuter. Är du nagelterapeut vill vi att du tar med ditt diplom, godkänt av SANSA eller SEYF samt legitimation första gången du handlar av oss. Vi har massor av produkter till försäljning även till privatpersoner såsom glitter, dekorationer, nagellack, nageloljor, handkrämer, lösfransar och mycket mer!

Vi har även webshop där du kan handla hemifrån, både som terapeut och slutkund! Registrera dig på  http://dedicated.se/medlem/ny/

Skola

Dedi:Cated of Sweden är en mycket populär skola där du kan utbilda dig till nagelterapeut. Utbildningen är godkänd av Svenska Branschorganisationer och ger dig en gedigen grundutbildning som nagelterapeut. Utbildningen är en yrkesutbildning, när du gått klart vår utbildning är du redo för att börja ditt nya yrke som nagelterapeut.

Vi utbildar i sammarbete med fransstylisterna, där du lär dig att förlänga din kunds fransar med ett tätt och fint resultat.

Vi har dekorationsutbildningar, där du lär dig olika typer av dekorationsmetoder så att du kan utveckla ditt erbjudande till dina nagelkunder.

Dedi:Cated of Sweden, före detta Light Elegance Göteborg är medlem i SEYF. www.seyf.se

 

Hjärtligt välkommen att höra av dig med dina frågor eller funderingar till oss på tel: 031-711 35 15 eller via mail linda@dcofswe

 

 


Om Dedi:Cated of Sweden

 

Kontakta oss

     

Dedi:Cated of Sweden AB 
Lilla Kungsgatan 2 
411 08 Göteborg 
031-711 35 15

linda@dcofswe.se

Följ vårt nyhetsbrev