0 kr
3 125 kr kvar till fraktfritt!

Tan Oil 30ml

Tan Oil


Tan Oil ökar chansen till snabbare och djupare solbränna. Tan Oil innehåller inget extra tillsatt solskydd, förutom de spf 4 som finns naturligt i oljorna. Tan Oils uppgift är att hjälpa huden att träna upp pigmentet och se till att man färgsätter sig på bästa sätt. Om olyckan är framme och du bränt dig, då tar du After Sun. Den ger huden en läkande och omsorgsfull känsla. Vi rekommenderar att du använder After Sun varje dag som du vistats i solen.

Var försiktig och sola med respekt, kom ihåg att solen är vår källa till liv!
Har du känslig hud så kompletterar du med solskydd, smörj först med Tan Oil sedan ett solskydd. Det kan ta lite tid innan kroppens egna färgsättning kommer igång, ibland flera år. Så tänk långsiktigt.

Tänk på att allra bästa skydd har du i skuggan, med kläder, solhatt, solglasögon och fysikaliskt tillsatt solskydd i solskyddspreparat. Små barn bör undvika att vistas i direkt solljus. Tänk på att solen är som starkast mellan kl 11-15.

Gör så här:
Smörj in dig rikligt med Tan Oil ca 30 min före sol exponering, därefter  varannan timma när du vistas i solen.
Efteråt kan du smörja in din hud med Camilla of Swedens vårdande After Sun, för en hållbar och sund hud.

Tänk på att Tan Oil kan färga av sig på ljusa textilier.

 

Viktigt vid resa packa in flaskan i försluten plast.

Viktigt!
En viktig sak du behöver ha med dig i tankarna är att om du har använt naturliga, ekologiska produkter tidigare, så kommer allt förmodligen att vara okej.
Har du däremot använt vanliga,  konventionella produkter, kommer du med säkerhet känna att huden blir mer torr än vanligt!
Detta beror på att det kan ta ett tag innan din hud på nytt har anpassat sig till att balansera sig med homogena/naturliga produkter. Huden törstar efter all näring som ges via våra naturliga produkter. Självklart är det en övergångsperiod, som varierar över tid från person till person. Ge din kropp 2-4 veckor för den anpassningen.
Därefter kan du njuta av (så mycket det är möjligt), en optimalt fungerade och vaken hud. Huden kommer efter denna anpassningen behöva färre antal in smörjningar, eftersom huden vaknat från “konstgjord andning” till egen “maskin”.  
Var noga med ditt val, så fort man blandar in, konventionella produkter som eventuellt innehåller petroleum fetter. Behöver kroppen en ny övergångsperiod. Petroleum fetter, skyddar och kväver hudens egna förmåga, därav att vi kallar det för konstgjord andning. Detta påför således att fler och fler och allt tätare på strykningar behövs för en skön känsla. Detta tycker vi är onödigt, vi tänker på miljön och ekonomin. Välj naturliga produkter till våra naturliga kroppar.

Smörj kroppen vid behov och tänk på att det är färskvaror, se på förpackningen vilken hållbarhet som gäller efter öppnad förpackning.

 

Innehållsförteckning:
*simmondsia chinensis seed oil (kallpressad jojobaolja), *carthamus tinctorius seed oil(kallpressad tistelolja), *cocos nucifera oil(kokosfett), tocopherol (naturligt e-vitamin / antioxidant)*daucus carota root extract (containing Beta-Carotene), *rosmarinus officinalis extract

*ekologisk råvara

Artikelnummer: 5000194

Pris 199 kr/st

Inkl. moms
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.