0 kr
3 125 kr kvar till fraktfritt!

After Sun 30ml

Beskrivning
 

En lugnande After Sun olja för hela kroppen. Lavendel, E-vitamin och Rosmarin är de verksamma ämnena som  lugnar, tar bort rödhet och reparerar huden. Bas oljan Jojoba, transporterar de verksamma ämnena i alla hud skikt, därmed får du ett genuint läkande och snabbt resultat. Förlänger hållbarheten på solbrännan vi kontinuerlig användning efter solexponering.

 

Appliceras över hela kroppen på ren, nytvättad hud efter solexponering.

 

Används med fördel även för att reducera bristningar, till gravid magen, brännskador, insektsbett, getingstick…
Vid geting stick, insektsbett, applicera direkt After Sun på området, smörj sedan vid behov tills smärta och rodnad lagt sig.
Gravid mage, smörj in varje morgon och kväll över hela magen, under hela graviditeten.

 

Viktigt!
En viktig sak du behöver ha med dig i tankarna är att om du har använt naturliga, ekologiska produkter tidigare, så kommer allt förmodligen att vara okej.
Har du däremot använt vanliga,  konventionella produkter, kommer du med säkerhet känna att huden blir mer torr än vanligt!
Detta beror på att det kan ta ett tag innan din hud på nytt har anpassat sig till att balansera sig med homogena/naturliga produkter. Huden törstar efter all näring som ges via våra naturliga produkter. Självklart är det en övergångsperiod, som varierar över tid från person till person. Ge din kropp 2 – 10 veckor för den anpassningen.
Därefter kan du njuta av, (så mycket det är möjligt) en optimalt fungerade och vaken hud. Huden kommer efter denna anpassningen behöva färre antal in smörjningar, eftersom huden vaknat från “konstgjord andning” till egen “maskin”.  Var noga med ditt val, så fort man blandar in, konventionella produkter som eventuellt innehåller petroleum fetter. Behöver kroppen en ny övergångsperiod. Petroleum fetter, skyddar och kväver hudens egna förmåga, därav att vi kallar det för konstgjord andning. Detta påför således att fler och fler och allt tätare på strykningar behövs för en skön känsla. Detta tycker vi är onödigt, vi tänker på miljön och ekonomin. Välj naturliga produkter till våra naturliga kroppar. 

Artikelnummer: 5000196

Pris 199 kr/st

Inkl. moms
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.